Ponudba

V naši gostilni vam nudimo domače Koroške jedi, divjačino, ribje jedi in mednarodne specialitete. Ob okusnem obroku vam nudimo izbrana vrhunska vina priporočena s strani sommelierke.

Hotelski del vam ponuja šestnajst dvoposteljnih sob, dva apartmaja s spalnico in ločenim dnevnim prostorom, restavracijo s sto sedeži, tri posebne sobe z šestnajstimi, desetimi in štirinajstimi sedeži, letni vrt, ki premore kar osemdeset prostih mest in seveda velik parkirni prostor.


Catering

Catering je postrežba hrane in pijače na oddaljeni lokaciji, kot so šotori, proizvodne hale, piknik prostori,... Naša ekipa na dogodku poskrbi za to, da so gostje zadovoljni kar se tiče hrane (izgled in okus) ter pijače. Hrana je lahko pripravljena na licu mesta, na dogodku ali pa je pripravljena vnaprej.

Slow food

Pri tej vrsti postrežbe vam ni potrebno skrbeti ali boste izbrali pravo jed za vas, kajti poizkusili jih boste lahko več. Jedilni meni slow fooda vam dopušča, da ga sestavimo po vaših željah ali pa izbiro jedi in vin prepustite kar nam. Ker je tovrstna ponudba hrane zelo individualno usmerjena je zaželena predhodna rezervacija, da se vam bomo lažje posvetili.

Vinska karta

Vrhunska vina iz slovenskih vinorodnih dežel, različnih vrst in okusov. Pri nas Vam je na voljo tudi sommelier, ki Vam z veseljem priporoči katero vino izbrati k kateri jedi.

Cenik nočitev

Nudimo Vam komfortno opremljene sobe ki lahko sprejmejo skupino do 40 oseb. Na razpolago sta Vam tudi dva apartmaja z ločenim dnevnim prostorom od spalnega.

 

 

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota
09:00 - 22:00
Nedelja in prazniki
09:00 - 16:00

Kontakt

Tel.:
02/821-82-40
GSM: 041-630-982 (Drago)
Fax: 02/821-82-41
E-mail:
info@delalut.si
facebook