Predstavitev

Gostilna in hotel Delalut stoji ob glavni cesti Ravne - Prevalje, le nekaj kilometrov od državne meje z Avstrijo. V neposredni bližini lahko občudujete veliko naravnih lepot in kulturnih znamenitosti Brinjeva in Uršlja gora sta vredni vaše pozornosti. Ljubitelje zgodovine in kulturne dediščine bo razveselil ogled rudarskega muzeja in domačije našega pomembnega pisatelja Prežihovega Voranca, vseskozi zvestega koroški pokrajini in ljudem, ki jih je v svojih delih nazorno in slikovno opisal.

 

Hotel DELALUT je športnikom prijazen hotel saj nudimo športnikom prilagojene jedilnike, za kolesarje in smučarje imamo ustrezen prostor za shrambo koles in smuči, prostor in orodje za popravilo koles, asistenco na cesti in prostor za servis smuči. V neposredni bližini se pozimi nahajajo urejena smučišča, pokrit zimski in olimpijski bazen lahko obiščete peš skozi čudovit listnat park, ki vodi do športnega kompleksa kjer je tudi fitness studio, odkrita tenis igrišča in atletski stadion. V hotelu se lahko odločite za obisk finske in infrardeče savne, ter aktivno preživite svoj prosti čas.

 

Hotel Delalut vam nudi šestnajst dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnih ležišč, tako lahko skupno sprejmemo do 40 gostov. Gostilna ima na razpolago restavracijo s sto sedeži, tri posebne sobe z šestnajstimi, desetimi in štirinajstimi sedeži, letni vrt, ki premore kar osemdeset prostih mest in seveda velik parkirni prostor.

 

V naši gostilni vam z veseljem postrežemo z domačimi koroškimi jedmi, z divjačino, z ribjimi jedmi in mednarodnimi specialitetami. Ob izdatnem obroku se priležejo tudi izbrana vrhunska vina priporočena s strani sommelierke.

 

Sprejemamo tudi rezervacije za manjše in večje skupine, poroke, praznovanja, obletnice, na vašo željo organiziramo ples ob glasbi v živo, vas popeljemo na nepozabne izlete, piknike v naravo ali pomagamo pričarati lepote podzemlja Pece.

 

   

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota
09:00 - 22:00
Nedelja in prazniki
09:00 - 16:00

Kontakt

Tel.:
02/821-82-40
GSM: 041-630-982 (Drago)
Fax: 02/821-82-41
E-mail:
info@delalut.si
facebook